Hvornår må børn få øreringe?

øreringetil børn

Der findes mange forskellige meninger om, hvornår det er okay for børn, at få øreringe. Når man skal til at overveje om ens barn er gammelt nok til øreringe, så er der nogle ting man kan holde øje med. 

Hvad siger loven om øreringe til børn?

Det kan godt virke meget forvirrende, hvis man læser mere om hvornår børn er gamle nok til at blive piercet. Hvis man vil have øreringe i ørene uden forældres tilladelse, så kræver det, at man er over 16. Hvis man derimod har tilladelse fra sine forældre, så er der ikke nogen krav til alder. Det vil altså sige, at så længe forældrene har givet tilladelse, så er der ikke nogen krav til alder og det er dermed lovligt.

Det betyder dog naturligvis ikke, at du bare kan tage en baby med ned og blive piercet. De fleste steder, der tilbyder huller i ørene, har deres egne regler om hvad minimumsalderen er. Ved nogle steder kan det være helt ned til tre år, mens det var andre er 12 år. For langt de fleste steder er det vigtigste, at barnet er i stand til at tale og selv kan forklare, at de gerne vil have huller i ørene, samt at barnet kan sige fra hvis det gør ondt. 

Find de perfekte smykker til dit barn

Hvis dit barn er kommet i den alder, hvor han eller hun gerne vil udtrykke sig lidt gennem sin stil og med smykker, så er der altså med andre ord bare med at købe øreringe til børn. Øreringe giver dit barn mulighed for at føle sig som de ældre piger der går med øreringe, samt at udtrykke sig gennem sine øreringe.

Her hos Magicalring har vi et bredt udvalg af unikke øreringe til børn. Vores øreringe børn kategori kommer i utroligt mange forskellige farver og designs, Blandt udvalget kan du bl.a. finde almindelige øreringe til børn, såvel som clips øreringe børn.

Derudover er der mange forskellige farver at vælge imellem, så du kan finde den stil, der passer helt perfekt til dine børn. Er et lidt mere voksen-agtigt smykke i sølv eller guld f.eks. det perfekte valg til dit barn? Eller skal det være et meget piget smykke i lyserøde farver? Udover mange forskellige farver, så er der også mange forskellige designs at vælge imellem. Det vil altså sige, at uanset om dit barn drømmer om et elegant sølvsmykke eller en ørering, som ligner en sød bamse, så er der noget for dit barn.

Hurtig levering og god kundeservice

Hos Magicalring har vi hurtig levering og god kundeservice. Hvis du har spørgsmål eller noget du gerne vil vide mere om, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe dig. Det kan du gøre enten via kundeservice@magicalring.dk eller over telefon på 60 69 73 60. Vi glæder os til at høre fra dig.

Indkøbskurv
Scroll to Top