Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Magicalring, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Magicalring og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren og de ansatte for Magicalring har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Dine oplysninger sælges ikke til en tredjemand.

Den dataansvarlige i Magicalring er: Magicalring © .

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Magicalring har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@magicalring.dk.

Samarbejde med andre virksomheder:

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Magicalring har en aftale med Trustpilot, hvortil der videregives navn og email til at indsamle feedback om din købsoplevelsen på magicalring.dk til fremtidig forbedring.
 

Cookies
magicalring.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Indkøbskurv
Scroll til toppen