børnesmykker

Om Magicalring

Inspirationen bag MagicalRing

Magicalring vil  forkæle dine børn med en god gave. På et tidspunkt var deres største ønske at få nogle smukke smykker, som de kunne gå med. Til vores overraskelse oplevede vi dog, at det var meget svært at finde smykker til børn på markedet.

Det var denne situation, som inspirerede os og gav os ideen til at starte denne webshop. Vi begyndte søgningen efter gode producenter, som designede og producerede smykker til børn, og den dag i dag har vi nu den største børnesmykke webshop i Danmark. Til min glæde var det muligt at finde en masse utroligt smukke børnesmykker, som mine døtre blev glade for, og jeg er helt sikker på, at du også kan finde smykker, som dine børn vil elske.

Bredt udvalg af børnesmykker og legetøj

På webshoppen vil du finde et stort udvalg af børnesmykker, hvor der er alt fra ringe til børn og øreringe til børn til håraccessories og ure. I vores brede udvalg kan du finde mere end 2.000 varer og alle varer er på vores lager. Vi er konstant på udkig efter nye smykker vi kan tilbyde til de danske børn, så vi får nye varer på vores lager på daglig basis. Det vil typisk være mor, som sidder og handler til sin datter, og vi har naturligvis ikke glemt mødrene, så hun kan sikkert også finde noget, som passer perfekt til hende. Det kan måske endda være, at I kan finde et mor-datter smykke, så I begge kan gå med det samme smykke.

Vi sætter en ære i at levere god kundeservice

Vi sætter stor pris på vores kunder og derfor er det altid vores mission, at sørge for, at I får en god kundeoplevelse, når I handler hos os. Derfor har vi stor fokus på at yde så god en kundeservice som muligt, så I altid kan få hjælp, når der er behov for det. Uanset om I bare har et simpelt spørgsmål, er nysgerrig på at vide mere om et smykke eller er stødt ind i et problem, så er I altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som med glæde vil hjælpe jer. I kan sende en mail til kundeservice@magicalring.dk, hvor vi hurtigst muligt vil vende tilbage til jer. Alternativt kan I give et kald til 60 69 73 60, hvor vi i hverdagene sidder klar til at gribe telefonen og hjælpe jer.

Udover kundeservice, så er det naturligvis også vigtigt, at I kan få glæde af smykkerne så hurtigt som muligt derhjemme. Derfor sender vi også altid bestillinger afsted samme dag og ved køb på mere end 299 kr. er der gratis fragt.

Det er bare med at kigge vores udvalg igennem og så håber vi, at I kan finde et eller flere smykker, som vil give jeres datter et stort smil på læberne. Smykkerne er den oplagte fødselsdagsgave eller til når du bare gerne vil overraske din datter med en god gave.

Indkøbskurv
Scroll to Top